AMBROZJA - TRUSKAWKA I BANAN Powszechnie stosowany banan i truskawka sprawia, że ryby dobrze reagują na te aromaty. W wodzie cząsteczka banana i truskawki rozchodzą się osobno dzięki czemu osiągnęliśm..
HYBRYDA – ANANAS HALIBUT Cząsteczki ananasa mają inną wielkość niż cząsteczki halibuta co sprawia, że w wodzie rozchodzą się w różny sposób. Przenikanie się aromatu słodkiego z rybnym niezwykle mocno ..
TROLL – SQUID, mięczak to powszechnie stosowana przynęta, której ryby wprost nie mogą się oprzeć. Wielu wędkarzy zna doskonałe, wabiące właściwości squida a słodzik NHDC oraz białka potęgują wabiące w..
Method Booster Feeder Bait Truskawka
Kolor czerwony
Niezwykle gęsty i oblepiający booster dający gwarancję dotarcia wraz z podajnikiem do dna.
We wszystich method boosterach do produkcji wykorzysta..
Pellet Epidemia powstał aby ryby mogły zbierać z dna większe cząstki. Dzięki temu ryby pozostają na dłużej w łowisku. Przy połączeniu Pelletu Epidemia z Method mix Epidemia mamy zaskakujące wefkty. Ws..
W pelletach zastosowano technologię wolnego uwalniania. Struktura pelletu została tak opracowana aby rozpadał się on warstwa po warstwie stale uwalniając aromat. Doskonale sprawdza się od wabienia duż..
KiełbasaW pelletach Feeder Bait zastosowano technologię wolnego uwalniania. Struktura Pelletu została opracowana tak, by rozpadał się on warstwa po warstwie, stale uwalniając aromat. Po odpowiednim na..
Kwas MasłowyW pelletach Feeder Bait zastosowano technologię wolnego uwalniania. Struktura Pelletu została opracowana tak, by rozpadał się on warstwa po warstwie, stale uwalniając aromat. Po odpowiedni..
HALIBUT
W pelletach Feeder Bait zastosowano technologię wolnego uwalniania. Struktura Pelletu została opracowana tak, by rozpadał się on warstwa po warstwie, stale uwalniając aromat. Po odpowiednim n..
RAK
W pelletach Feeder Bait zastosowano technologię wolnego uwalniania. Struktura Pelletu została opracowana tak, by rozpadał się on warstwa po warstwie, stale uwalniając aromat. Po odpowiednim namoc..
RAK
W pelletach Feeder Bait zastosowano technologię wolnego uwalniania. Struktura Pelletu została opracowana tak, by rozpadał się on warstwa po warstwie, stale uwalniając aromat. Po odpowiednim namoc..
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji uzyskasz na stronie Polityka prywatności. Akceptuję